- Sėklos, daigyklos, durpinės tabletės
- Gėlių sėklos
- Pomidorų sėklos
- Paprikų sėklos
- Agurkų sėklos
- Burokėlių sėklos
- Morkų sėklos
- Kopūstų, brokolių,žiedinių kopūstų sėklos
- Žirnių, pupelių sėklos
- Ridikėliai, salotos
- Pašarinių žolių sėklos
- Vejos žolių sėklos
- Prieskoniniai augalai
- Cukinijos, moliūgai, baklažanai
- Vaistažolės
- Durpinės tabletės, daigyklos, vazonai
- Augalų apsaugos priemonės
- Trąšos ir durpių substratai, kompostas
- Priemonės prieš kenkėjus
- Mikroorganizmai, bakterijos kanalizacijai
- Baseinų, tvenkinių priežiūrai
- Sodo ir daržo inventorius, įrankiai, saugos priemonės
- Laistymos reikmenys
- Kitos prekės
Home » Parduotuvė » SCHULTZ trąšos pomidorams ir daržovėms, 900 g.
SCHULTZ trąšos pomidorams ir daržovėms, 900 g.
18,98€
SCHULTZ trąšos pomidorams ir daržovėms, 900 g. 15-7-32+3MgO+mikroelementai.
Kategorijos: Sodo ir daržo prekės, Trąšos
Aprašymas
Naudojimo instrukcijos
Puikiai subalansuotos aukščiausios kokybės trąšos, specialiai sukurtos pomidorams ir visoms daržovėms. Užauginsite nepakartojamo skonio pomidorus, agurkus, paprikas, morkas, ridikėlius, svogūnus, salotas, žirnius, moliūgus! Idealiai tinka auginant pomidorų, agurkų, paprikų ir kitų daržovių daigus. Skatina spartų ir visavertį augimą, gausų žydėjimą, greitesnį vaisių augimą, pagerina skonį. Šiomis trąšomis rekomenduojame palaistyti iš karto po persodinimo, nes jose esanti mikroelementų gausa padeda prigyti persodintiems augalams.
NAUDOJIMAS
Viduje rasite šaukštelį-dozatorių (atitinka 1 valgomąjį šaukštą).
- DYGSTANTIEMS IR PERSODINTIEMS AUGALAMS: 10 litrų vandens – 1/3 šaukštelis trąšų
- DARŽOVĖMS: 10 litrų vandens – 1 šaukštelis trąšų
Milteliai ištirpinami vandenyje. Paruoštu tirpalu laistomi augalai. Gali būti naudojamos ištisus metus. Tręškite kas 7-14 dienų. Kai augalai aktyviai auga, galima naudoti kiekvieną kartą laistant. Pasikeitusi trąšų konsistencija, spalva ar forma nesumažina veiksmingumo!
EB TRĄŠOS. B.1.1 – NPK trąšos. Turi mikroelementų.
Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.